Jäseneksi

Synapsin jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Turun yliopistossa maantiedettä tai biologiaa opiskeleva tai opiskellut henkilö. Lisäksi meillä on kannatus- ja kunniajäseniä.

Synapsin jäsenenä saat seuraavat etuudet:

  • mahdollisuuden osallistua Synapsin tapahtumiin, kuten sitseille, leffailtoihin, ekskursioille ja retkille, yritysvierailuille ja kulttuuritapahtumiin
  • Faabelin painetun numeron 1-2 kertaa vuodessa
  • oikeuden ostaa Synapsin haalarit syksyn haalaritilauksessa
  • oikeuden lainata Synapsin yhteiskäyttötavaroita, kuten mölkkyä, kyykkää, lautapelejä, trangiaa, kiikareita jne
  • aina ilmaisen sisäänpääsyn Ruissalon kasvitieteelliseen puutarhaan sekä Turun biologiseen museoon

Jäsenmaksun voi suorittaa joko vuosittain hintaan 7 €/vuosi tai seitsemän vuoden välein hintaan 15€. Kätevimmin liityt jäseneksi tilisiirrolla kotoa käsin, mutta jäsenmaksun voi suorittaa myös kortilla toimistopäivystyksessä tiistaisin.

Aina, kun maksat jäsenmaksun, tulee sinun täyttää tämä lomake, jotta jäsenyytesi voidaan hyväksyä! Myös uudestaan jäsenmaksun maksavien täytyy aina täyttää sama lomake maksaessaan, jotta saamme päivitettyä tiedot jäsenrekisteriin.

Biologiaa tai maantiedettä pääaineena opiskelevat voivat lunastaa jäsenetunsa Ruissalon kasvitieteellisellä puutarhalla ja Turun biologisella museolla ilmoittamalla kassalla olevansa Synapsin jäsen ja näyttämällä Tuudo-sovelluksessa opiskelevansa maantiedettä tai biologiaa. Pääaineenaan muuta opiskelevat jäsenet voivat todistaa jäsenyytensä toimistopäivystyksestä saaduilla jäsentarroilla.

JÄSENMAKSULOMAKE

Muista liittyä myös jäsenistön sähköpostilistalle eli Snapsilistalle! Voit liittyä listalle tästä linkistä.

Jäsenillä on myös oikeus liittyä Synapsin Telegram-ryhmiin. Kysy pääsystä tuutorilta, hallituslaiselta ta toimarilta. Hallituslaisten ja toimarien yhteystiedot löydät täältä.