Jäseneksi

Synapsin jäseneksi voi liittyä kuka tahansa Turun yliopistossa maantiedettä tai biologiaa opiskeleva tai opiskellut henkilö. Lisäksi meillä on kannatus- ja kunniajäseniä.

Synapsin jäsenenä saat seuraavat etuudet:

  • mahdollisuuden osallistua Synapsin tapahtumiin, kuten esimerkiksi sitseille, leffailtoihin, ekskursioille, retkille, yritysvierailuille ja kulttuuritapahtumiin
  • ainejärjestölehti Faabelin painetun numeron 1-2 kertaa vuodessa
  • oikeuden ostaa Synapsin haalarit syksyn haalaritilauksessa
  • oikeuden lainata Synapsin yhteiskäyttötavaroita, kuten mölkkyä, kyykkää, lautapelejä, trangiaa, kiikareita jne…
  • aina ilmaisen sisäänpääsyn Turun yliopiston kasvitieteelliseen puutarhaan Ruissalossa sekä Turun biologiseen museoon

Jäsenmaksun voi suorittaa joko vuosittain hintaan 7 €/vuosi tai seitsemän vuoden välein hintaan 15€. Kätevimmin liityt jäseneksi tilisiirrolla kotoa käsin, mutta jäsenmaksun voi suorittaa myös kortilla toimistopäivystyksissä.

Aina, kun maksat jäsenmaksun, tulee sinun täyttää tämä lomake, jotta jäsenyytesi voidaan hyväksyä! Myös uudestaan jäsenmaksun maksavien täytyy aina täyttää sama lomake maksaessaan, jotta saamme päivitettyä tiedot jäsenrekisteriin.

Biologiaa tai maantiedettä pääaineena opiskelevat voivat lunastaa jäsenetunsa Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa ja Turun biologisessa museossa ilmoittamalla kassalla olevansa Synapsin jäsen ja näyttämällä Tuudo-sovelluksessa opiskelevansa maantiedettä tai biologiaa. Pääaineenaan muuta opiskelevat jäsenet voivat todistaa jäsenyytensä toimistopäivystyksestä saatavalla jäsentarralla.

JÄSENMAKSULOMAKE

Muista liittyä myös jäsenistön sähköpostilistalle eli Snapsilistalle! Jos klikkasit kyllä jäsenmaksulomakkeessa liitämme sinut listalle automaattisesti. Voit liittyä listalle myös itse tästä linkistä.

Jäsenillä on myös oikeus liittyä Synapsin Telegram-ryhmiin. Kysy pääsystä tuutorilta, hallituslaiselta tai toimarilta. Hallituslaisten ja toimarien yhteystiedot löydät täältä.