Liikunta

Synapsilla on viikottainen liikuntavuoro Iskerin palloiluhallin tiloissa tiistaisin klo 16-16.45. Liikuntavuorossa pelataan monipuolisesti erilaisia palloilulajeja ja jäsenistö voi esittää toiveita liikuntavuorojen sisällöstä liikuntavastaavalle. Liikuntavuorolle ei tarvitse mukaan muuta kuin urheiluun sopivat vaatteet ja sisäliikuntakengät, välineitä voi lainata Iskeristä.

Liikuntavuoron lisäksi Synapsi osallistuu vuosittain CampussportCup-turnauksiin niissä lajeissa, joihin kiinnostusta jäsenistöltä löytyy. Vuosittain pyritään toteuttamaan myös ainakin yksi lajikokeilu, jotta synapsilaiset pääsevät kokeilemaan kaikkea uutta ja jännää.

Liikuntavuoroista ja turnauksista tiedotetaan Snapsi-listalla sekä Synapsin liikunta -ryhmässä Facebookissa.

Synapsin lautapelikerho

Synapsin lautapelikerho kokoontuu suunnilleen noin joka toinen viikko pelailemaan vanhoja ja uusia lautapelejä. Pelikerhon kokoontumisesta tiedotetaan Synapsimailissa ja pelikerhoon voi osallistua milloin vain ja vaikkei olisi koskaan pelannut lautapelejä.

Synapsin pelikerho kokoontuu silloin tällöin yhdessä muiden järjestöjen pelikerhojen kanssa. Lautapelikerholla on myös oma facebook-ryhmä Synapsin Pelikerho.

Synapsin, Deltan ja TYK ry:n Lukupiiri

Synapsilla on yhteinen lukupiiri Delta ry:n ja TYK ry:n kanssa. Lukupiirin kokoontumisesta (noin kerran kuukaudessa) tiedotetaan aina sähköpostitse, jolloin kerrotaan myös mistä kirjasta seuraavalla kerralla keskustellaan. Lukupiiriin voi lähteä mukaan milloin tahansa.