Jurassic ry

Vuonna 2019 kourallinen tuoreita alumneja perusti Turun yliopiston bio- ja geotieteiden alumniyhdistys Jurassic ry:n. Yhdistys on tarkoitettu hyödyttämään sekä valmistuneita että opiskelijoita.

Jurassic ry on helposti lähestyttävä yhdysside valmistuneiden ja opiskelijoiden välillä. Tällaisesta yhdyssiteestä voi olla opiskelijayhdistykselle ja sen opiskelijoilla merkittävä hyöty. Valmistuminen ja siitä seuraava elämäntilanteen muutos on opiskelijalle jännittävää aikaa, mutta kokemusperäiset tarinat ja neuvot voivat suuresti helpottaa jatko-opintoihin tai työelämään siirtymistä. Esimerkiksi yritysesittelyiden ja teemallisten luentosarjojen avulla opiskelijoille voidaan tarjota kurkistus valmistumisen jälkeiseen elämään, ja tätä kautta auttaa opiskelijaa suunnittelemaan uransa varhaisia vaiheita.

Tietenkin yhdistys on olemassa vahvasti varsinaisia jäseniään (biologian, geologian, maantieteen ja ympäristötieteen alumneja) varten. Yhdessä voidaan jatkaa opiskeluaikoina aloitettua verkostoitumista oman alan ihmisten kanssa ja hakea tästä yhdistyksestä vertaistukea ja yhteistyökuvioita uralle.

Vaikka yhdistyksen varsinaiset jäsenet ovat alumneja, tarjoamme opiskelija-/kannatusjäsenyyksiä kaikille. Valmistumisen koittaessa opiskelijan jäsenyys korotetaan varsinaiseksi jäsenyydeksi ja toivommekin opiskelijoiden osallistuvan Jurassic ry:n toimintaan innokkaasti.

Yhdistyksen alkutaipaleella halutaan kasvattaa verkostoa, ja perustamiskokouksessa jäsenyyden hinnaksi on sovittu nimellinen viisi euroa ilman vuotuista jäsenmaksua. Tervetuloa mukaan alumnitoiminnan uudelle aikakaudelle!

Kysymyksiä ja palautetta voi laittaa osoitteeseen jurassicry@pm.me. Samasta osoitteesta saat ohjeet jäseneksi liittymisestä.

Jäseneksi liittyminen

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit liittyä Jurassic ry:n jäseneksi. Tutustuthan sitä ennen yhdistyksen sääntöihin. Lomakkeen lähetyksen jälkeen maksa jäsenmaksu alla olevien tietojen mukaisesti, niin jäsenyytesi voidaan hyväksyä seuraavassa hallituksen kokouksessa. Jäsenmaksun jälkeen jäsenyys on voimassa 60 vuotta.

Maksettava summa: 5,00 €
Tilinumero: FI56 4055 0016 9724 12 (BIC HELSFIHH)
Saaja: Jurassic ry
Viestikenttään “Oma Nimi Jäsenmaksu”

    Jäsenyyden laatu*

    Pääaine*

    Jurassic ry:n rahaliikenteeseen käytetään tiliä FI56 4055 0016 9724 12 (HELSFIHH).