Tapahtumat

Synapsi järjestää ympäri lukuvuoden monenlaista tekemistä jäsenistölleen. Meitä synapsilaisia on paljon, mutta ystäväsuhteita luodaan pääaineesta ja akateemisesta iästä huolimatta! Teemme tietenkin yhteistyötä muidenkin ainejärjestöjen kanssa esimerkiksi bileiden muodossa.

Bileitä, sitsejä ja rastikierroksia järjestetään useammat vuodessa. Perinteisiä tapahtumia ovat muun muassa uusien pilttien kastajaiset syksyllä sekä kevään kostajaiset, joissa piltit saavat kostaa kaiken hampaankoloon jääneen vanhemmille opiskelijoille. Lisäksi Synapsi on järjestänyt mm. saunailtoja, pelannut lipunryöstöä ja kyykkää, luistellut, maistellut viinejä ja juustoja, käynyt katsomassa speksiä, osallistunut lukupiiriin, bongannut lintuja… Täysin holittomia tapahtumia ovat esimerkiksi luontodokkari-illat, liikuntavuorot, lautapelikerho sekä läksynurkka. Teemme myös retkiä luontoon ja järjestämme lajikokeiluita.

Joulukuussa piltit järjestävät puurojuhlan, joka on kaikessa epäjouluisuudessaan monen synapsilaisen suosikkipikkujoulu. Vappua Synapsi juhlistaa noin viikon ajan, ja silloin joka päivä on jotain ohjelmaa.

Vappupäivänä piltit järjestävät kaikille turkulaisille Vappusumpun Yliopistonmäellä. Vappusumppu on vapaaehtoisvoimin ja lahjoituksin toteutettava lasten ja lapsiperheiden vapputapahtuma, jolla Synapsi kerää varoja kaiken edellä mainitun toteuttamiseen. Vappusumppu on ehkä Synapsin perinteisin tapahtuma, sillä niitä on ollut vuosien saatossa yli 40.

Uusia tapahtumaideoita pyritään keksimään ja keksitäänkin vuosittain, ja vanhoihin tehdään tarpeen mukaan muutoksia ja parannuksia. Jos sinulla on jokin visio, kerro se meille kasvokkain, täällä tai toimiston palautelaatikossa!